MPS-uutiset

MPS-PK-35 YJ U14

MPS ja PK-35 joukkueet yhteen 2008 ikäluokassa

Poikien 2008 ikäluokassa MPS ja PK-35 Kilpajoukkueet yhdistivät voimansa ja muodostivat yhteisen joukkueen lokakuussa 2021. Joukkue on harjoitellut yhdessä lokakuun lopusta alkaen. Talvella se pelaa Winterliigan Eliitti-sarjaa ja tulevan kevään sarjoissa aloittaa U14 Kakkosessa tavoitteenaan nousu ikäluokan Ykköseen.

Joukkueessa on tällä hetkellä 26 pelaajaa ja Mosan Wembleyn harjoituksissa näkee keltaista, mustaa ja punaista iloisessa rykelmässä. Joukkuetta valmentavat yhdessä vastuuvalmentaja Ville Suojala, valmentaja Aku Vapaa ja maalivahtivalmentaja Tapani Niemi sekä aktiivisia apuvalmentajia. Taustalla antaa tukensa lisäksi kaksi joukkueenjohtajaa, Tea Lindfors ja Jussi Kontturi.

Jo ensimmäisistä harjoituksista alkaen tekeminen näytti hyvältä ja poikien mukaan myös meininki tuntui hyvältä. Kokoonpanossa on ennestään tuttuja pelaajia puolin ja toisin. Yhteisiä harjoituksia on takana reilu kuukausi ja myös muutama harjoitusottelu. Treenaamiseen sisältyy myös lihaskuntoa sekä juoksua. Talvikaudelle kalenteri on täyttynyt sopivalla määrällä otteluita. Kaikesta toiminnasta ammennetaan oppia yhteispelaamiseen, jotta ollaan kevään ja kesän sarjapeleihin valmiita.

Marraskuun lopussa joukkue piti leiriviikonlopun Eerikkilässä, missä pelaajilla oli mahdollisuus tutustua toisiinsa entistä paremmin. Talviseen viikonloppuun kuului useita harjoituksia ja harjoitusottelu ykköseen nousseen MPS:n 07 kilpajoukkueen kanssa.

U14 poikien joukkueen tekemisen meininkiä voi seurata mm. Instagram: @mps_pk35_yj

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp