MPS-uutiset

Kuukauden vapaaehtoinen

Seura on valinnut elokuun vapaaehtoiseksi Milla Parkkilan. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Millaa tärkeästä työstä!

– Olen kahden menevän pojan, Noah 7v. & Tristán 4v., äiti. Työskentelen liikenne- ja viestintäministeriössä yksikön assistenttina, joten Noahin aloitettua PT14 HieSun joukkueessa minulle oli luontevaa ottaa osaa joukkueen toimintaan. Kiireisen oman arjen vuoksi apujojon rooli sopi minulle hyvin eli autan parhaani mukaan joukkueenjohtajaamme Anttia ja muita toimihenkilöitä.

 – Tätä kautta olen tutustunut aivan loistaviin tyyppeihin ja poikani tärkeä harrastus on valjennut minulle paljon syvemmin. Jalkapallohan on vasta tätä kautta alkanut kiinnostamaan minua! Minusta on myös mukava auttaa muita, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi asia. Apujojona tutustuu muihin vanhempiin, toimihenkilöihin ja seuraan aivan eri tavalla entä ”vain kentän laidalla”. Noah myös tykkää paljon, että häärin joukkueen toiminnassa mukana. 

Vinkkinä niille, ketkä ehkä miettivät joukkueen toimihenkilöksi ryhtymistä; kannattaa heittäytyä rohkeasti mukaan vain! Itse aloitin täysin tietämättömänä kaikesta mutta hitaasti ja varmasti tässä on päästy kärryille. Valmentajan ja muiden toimihenkilöiden (jojon, apuvalmentajien, pelivaastaavan & huoltajien) tuki ja turva on ollut vertaansa vailla; yhdessä tässä hommia hoidetaan lasten harrastuksen eteen. Kiitos siis kaikille PT14 HieSun poppoolle!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kaikki uutiset