Maksut

Jalkapalloa kohtuullisin kustannuksin

Malmin Palloseuran tavoitteena on tarjota laadukasta ja turvallista harrastustoimintaa kohtuullisin kustannuksin.

Jalkapallon harrastamisen kustannukset muodostuvat joukkuekohtaisista maksuista ja vuosittaisesta jäsenmaksusta. Lisäksi pelaajalle tulee maksettavaksi Palloliiton Pelipassi ja vakuutukset.

Joukkuekohtaiset kustannukset vaihtelevat harjoitusten määrän ja esimerkiksi turnausten mukaan. Tyypillinen kuukausiveloitus vaihtelee vasta-aloittaneiden noin 35-50 eurosta kuukaudessa tavoitteellisesti ja usein harjoittelevien joukkueiden 60-80 euroon kuukaudessa.

Joukkuekustannus pitää sisällään:

• laadukkaat harjoitukset sisältäen valmennuksen
  • kenttävuorot
  • ottelu- ja sarjamaksut
  • usein myös yksittäiset turnaukset kauden aikana

Tarkista tarkat maksut kyseisen joukkueen joukkueenjohtajalta.

MPS:n jäsenmaksu vuonna 2021 on pelaajille (ikäluokat 2001-2011) 150 euroa (ikäluokat 2012- ) 110 euroa ja se maksetaan kerran kaudessa. Sisaralennukset perheen toinen lapsi -20€, kolmas ja sitä seuraavat lapset -40€.