Kumppanit

Kumppanina tuet nuorten jalkapallotoimintaa!

MPS:n tehtävä on tarjota merkityksellisiä sisältöjä elämään jalkapallon äärellä. Mahdollistamme turvallisen ja yksilöllisen pelaajapolun oman tavoitetason mukaisesti. Haluamme olla perinteikäs ja moderni paikallisseura, joka yhdistää alueellisesti ihmiset ja yritykset.

MPS:n yhteistyökumppanina olet mukana mahdollistamassa nuorille arvokasta harrastustoimintaa. Lisäksi kauttamme tavoitat kattavasti koillishelsinkiläiset lapsiperheet vanhempineen ja taustajoukkoineen.

Valitse valmis kumppanipaketti tai ota yhteyttä toiminnanjohtaja Joni Ilvoseen, niin räätälöidään teille sopiva näkyvyys.

MPS:n kumppanuuspaketit:

Kumppanin tarjoamat mahdolliset jäsenedut

Jäsenetujen lisääminen myClubiin

Seura voi luoda yhteistyökumppaneiden jäsenetuja joustavasti molempien osapuolien tarpeiden mukaan. Helpompaa tapaa ei ole hallinnoida ja käyttää jäsenetuja. Täysin automaattinen ja vaivaton prosessi kaikille osapuolille.

Jäsenetujen voimassaoloaika

Jäsenedut voidaan määritellä tietylle aikavälille tai toistuvana.

Jäsenetujen käyttö ja todentaminen

Malmin Palloseuran jäsenet esittävät myClub-puhelinsovelluksessa olevan jäsenkortin, jossa on kirjattu yhteistyökumppanin tarjoama etu. Halutessaan yhteistyökumppani dokumentoi edun käytön esim. kassajärjestelmäänsä alennuskoodilla tms.

Voisiko kumppani tarjota jäsenetuja myös omassa verkkokaupassaan?