Seura

Perinteikäs ja moderni Malmin Palloseura

Malmin Palloseura on perinteikäs ja moderni seura, josta sen jäsenet ovat ylpeitä. Seurassa on tarjolla eri ikäisille ja tasoisille pelaajille turvalliset olosuhteet harrastaa ja kunkin tavoitetasolle sopivat pelaajapolut. 

Vuonna 2023 MPS:llä on yhteensä 27 joukkuetta ja/tai ikäluokkaa (ikäluokissa useampi peliryhmä) melkein kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa. Seuralla on kaksi miesten joukkuetta Kolmosessa. Korkeimmalla sarjatasolla pelaava naisten joukkue pelaa Kolmosessa.

Yhteensä meitä mapsilaisia on 1163, joista pelaajia 933, valmentajia 75 ja päätoimisia työntekijöitä 14. MPS omistaa yhden kenttäyhtiön, Mosan Wembley Oy:n kokonaan ja on osakkaana Mosan jalkapallotekonurmi Oy:ssä. Lisäksi MPS:llä on oma sali toimiston yhteydessä Lyhtytie 24:ssä. 

Kehittyvä ja kasvava seura

Seurana tavoitteemme on kasvaa ja kehittyä pitkäjänteisesti – ja siihen yllämme yhdessä tekemällä! Kannustamme ja tuemme valmentajia kehittymään ja kouluttautumaan. Aito malmilainen ääni ja yhteishenki näkyy, tuntuu ja kuuluu niin kentän laidalla kuin verkossa. Paikallisesti tahdomme olla puheenaihe ja kiinnostava yhteistyökumppani. Rakennamme tulevaisuutta taloudellisesti kestävälle maaperälle.