MPS-uutiset

A-juniorit raivasi tien valtakunnalliseen Ykköseen

Malmin Palloseuran A-juniorit voittivat Etelän Kakkosen lohkon ja joukkue nousee syksyllä pelaamaan valtakunnalliseen Ykköseen. Edellisen kerran MPS A-juniorit ovat pelanneet ykköstä Jyri Niemisen johdolla 2020. Tämän kauden joukkue perustettiin lähes täysin 2005-syntyneistä pelaajista, joka on nuorin A-junioreihin kuuluva ikäluokka tänä vuonna. Joukkueen peleissä nähtiin myös katras B-junioreita.

– Se mietitytti, kun siirryttiin talvikaudella A-poikiin, koska ei ollut valmista pohjaa vanhemmista ikäluokista. Nousun mahdollisti, että pelattiin tasaisesti ja tiukatkin väännöt käännettiin pisteiksi. Pitäähän tästä antaa propseja myös hyvälle valmennukselle, kuvailee joukkueen matkaa A-junioreiden kapteeni Joona Hellsten.

Koko seurayhteisön kannalta valtakunnallisiin sarjoihin voidaan katsoa tärkeänä. Seuran tavoitteena on vakiinnuttaa A-junioreiden paikka valtakunnallisista sarjoista. SM-karsinnoissa MPS on viimeksi nähty niin ikään vuonna 2020. Nousijajoukkueen ensimmäinen tehtävä on kuitenkin säilyminen.

– Syksyn tavoitteena on tietenkin pysyä Ykkösessä ja pedata hyvät lähtökohdat tuleville A-junioreiden ikäluokille, kun he siirtyvät virallisesti A-poikiin, kuvailee Joona Hellsten joukkueen syksyn asetelmia.

Seurayhteisö kiittää tienraivauksesta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp