MPS-uutiset

Ilmainen kokeilujakso 5-11 vuotiaille

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle Malmin Palloseuran tyttöjen ja poikien joukkueeseen!

Kokeilujakso järjestetään 16.5.-29.5.2022 joukkueidemme harjoitusaikataulujen mukaisesti. (Suurenna kuvaa klikkaamalla)

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Ikäluokan joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Kokeilujakson aikana valmentajat seuraavat pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Kokeilujaksolle pääsee ilmoittautua etukäteen TÄSTÄ Muista ilmoittaa lapsi oman ikäluokkansa kokeilujaksolle.

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan.

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Ikäluokissamme on useampi tasoryhmä, joten löydämme varmasti pelaajan tavoitteisiin ja motivaatiotasoon soveltuvan toimintaryhmän. Tavoitteiden ja motivaatiotason muuttuessa myös harrastuksen intensiivisyyttä on mahdollista muuttaa. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

MPS:n Ikäluokkamalli

Malmin Palloseuran lapsiurheiluvaiheen ikäluokissa U5-U11 harrastetaan ikäluokkamallin mukaan. Lapsiurheiluvaiheessa keskiössä on mapsilaiseen valmennuslinjaan ja seuraidentiteettiin kasvattaminen. Ikäluokkamallien sisällä toimii tarvittava määrä harjoitus- ja peliryhmiä, joiden välillä pelaajaliikehdintä on joustavaa.

Johtavana ajatuksena on, että yhden ikäluokan pelaajat ovat yhtä suurta joukkuetta, jossa toimintaa eriytetään omien motiivien sekä harrastamisen suoritustasojen mukaan yksilön kehittymistä tukevalla tavalla tasoryhmillä harjoitusten sisällä.

ILMOITTAUDU KOKEILUJAKSOLLE

KESÄ ON KELTAINEN! Tervetuloa mukaan kiinnostavimman paikallisseuran toimintaan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp