MPS-uutiset

Pelit ovat alkaneet!

Ottelut on käynnistynyt. Ensimmäisiä junioripelejä pelattiin jo tiistaina 18.5 Mosan tekonurmella. Pelit sujuivat hyvin ja kaikilla oli hauskaa, joten pidetään hyvä meininki ja reilupeli otteluissa yllä. Kesäkuussa vanhemmat ikäluokat pääsevät myöskin aloittamaan pelejänsä.

Malmin Palloseuran joukkueiden kotipelien aikatauluja ja tuloksia voi helposti seurata osoitteessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/club/7/matches/homefixture

Kotipelien osalta on hyvä huomioida muutamia asioita:
Pysäköinti!
Kenttien parkkipaikat ovat hyvin rajalliset. Toivottavaa on, että seuran omat pelaajat ja heidän vanhempansa pyrkii tulemaan kentille jalkaisin tai pyörällä.
Kenttien parkkipaikkojen lisäksi Helsingin Medialukion parkkipaikoilla on iltaisin tyhjää tilaa. Tapulikaupungintien puolella on lukion isompi parkkipaikka. Katutöistä johtuvista siirtokehotuksista huolimatta Moisiontiellä  on mahdollista pysäköidä myös kadunvarteen. Muistettava kuitenkin jättää vapaaksi kulkuväylät pihoille ja, että pysäköinti tehdään kadun puolelle eikä puoliksi jalkakäytävälle. Toivomme huolellisuutta pysäköintiin, koska haluamme säilyttää hyvät välit lähinaapureihin.

Katsojat!
Kyseessä on lasten harrastus! Annamme lapsille rauhan keskittyä pelaamiseen sekä valmentajille ja erotuomareille omiin tehtäviinsä. Siksi aidatulle alueelle Mosan tekonurmella päästetään joukkueista ainoastaan pelaajat ja välttämättömät taustahenkilöt. Mosan Wembleyn osalta katsojien tulee pysyä kentän ympärillä olevan juoksuradan ulkopuolella. Katsojia pyydämme edelleen huolehtimaan hyvistä terveysturvallisuustavoista.

Mukavia pelihetkiä kaikille pelaajillemme! #kesäonkeltainen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp