MPS-uutiset

K-Market Siltamäki Suutarila Töyrynummi sponsoroimaan seuraamme

Malmin Palloseura on solminut sponsorointiyhteistyön, jossa seuralle hyvitetään 2%:lla kannattajien K-Market Siltamäessä, K-Market Suutarilassa tai K-Market Töyrynummessa tekemistä Plussa-ostoista. Sponsorointi toimii jäsenten Plussa-ostojen kautta – mitä enemmän seuran jäsenet asioivat kyseisissä lähialueen K-Marketeissa, sitä suuremman sponsorointipotin seura saa. Kerryttääkseen sponsorointipottia jäsenen on käytävä rekisteröitymässä kannattajaksi koodin SP10022 avulla osoitteessa https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta. HUOM! Kannattajaksi rekisteröityminen ei mitenkään vähennä jäsenen omia Plussa-etuja tai pisteiden sekä Plussa-rahan kerryttämistä.

K-Market kauppiaat Eero Pyy ja Niina Luotamo sekä Malmin Palloseuran toiminnanjohtaja Joni Ilvonen ovat hyvin tyytyväisiä mahdollisuuteen yhdistää Oman kylän jengi – Oman kylän kauppaan tai tässä tapauksessa Oman kylän kauppoihin.

Seuran varainkeruuseen osallistuminen onnistuu siis kätevästi hoitamalla ostokset K-Market Siltamäessä, K-Market Suutarilassa tai K-Market Töyrynummessa.

Kaikki siis rekisteröitymään kannattajaksi ja kerryttämään seuramme sponsorointipottia!

Tarkemmat rekisteröintiohjeet löytyy osoitteessa www.malminpalloseura.fi/mps-etukortti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp