MPS TV

MPS TV: Talviharjoittelun pukeutumisohjeet

Nuoren urheilijanalun (ja aikuisen) pukeutumisessa on tyypillisesti kaksi yleistä ongelmaa. Vaatetta on joko liikaa tai liian vähän. Molemmat ovat ongelmia. On helppo ymmärtää, että jos on kylmä mutta urheillessa myös liika kuumuus on ongelma. Silloin hikoillaan runsaasti ja kun sen jälkeen pysähdytään, palellutaan. Pukeutuminen talvella urheiluun ei ole sama asia kuin pukeutuminen talvella ulkoiluun / ulkoleikkeihin.

Erityistä huolellisuutta tulee kiinnittää:

  1. pään ja kaulan alueen
  2. käsien / sormien alueen
  3. jalkojen / varpaiden alueen pukeutumiseen.

Suosi kerrospukeutumista. Mieluummin usea ohut kerros kuin yksi paksu. Vältä puuvillaa ihoa vasten, joka on kosteana kylmä ja suosi urheilukerrastoja / merinovillaa / silkkiä ihoa vasten. Toppatakki / toppahousut eivät ole parhaat harjoitusvarusteet talvella. Toki kylmemmällä kelillä toppatakki + housut ovat treenien jälkeen hyvä vedettäväksi treenikamojen päälle ns. kuorikerrokseksi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

 

MPS TV taltioi fiiliksiä kentältä ja sen laidoilta. MPS TV:n löydät seuran kotisivuilta ja YouTubesta  kanavalta #mpshelsinkiTV

Kanavalla jaetaan mielenkiintoisia tarinoita, haastatteluja sekä fiiliksiä seuramme toimijoista ja pelaajista kentiltä sekä niiden laidoilta.

Tule mukaan tekemään MPS TV:tä!