MPS-uutiset

Helmikuun vapaaehtoinen

Seura on valinnut helmikuun vapaaehtoiseksi Veli Hännisen. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Veliä tärkeästä työstä!

Alla Velin kuulumisia:

Kiitän saamastani kunniasta!
Toimin tällä hetkellä neljättä vuotta MPS P07 kilpajoukkueen huoltajana. Huoltotehtävien lisäksi olen toiminut, kuten myös tänä vuonna, tarvittaessa hieman myös apuvalmentajan roolissa.
Vapaaehtoiseksi ryhtyminen MPS:ssä oli helppoa, koska omasin kokemusta jalkapallon parista jo aiemmin, sekä tyttären että pojan joukkueista, apuvalmentajan, valmentajan ja huoltajan rooleista. Hyvänä virikkeenä ja korvaamattomana apuna ovat aina olleet myös kaikissa, sekä nykyisessä että aiemmissa joukkueissa taustoissa mukana toimineet aktiiviset ja mukavat vanhemmat. Siksipä vuosia näissä tehtävissä onkin vilahtanut ohitse jo yli 13 🙂
Tehtävän antoisinta puolta on nähdä nuoret kasvamassa erittäin yhteisöllisen urheiluharrastuksen parissa ja toivottavasti sitä kautta saada heille hyviä kokemuksia ja ”eväitä” myöhempään elämään. Näen jalkapallon nuorille fyysisen puolen lisäksi myös hyvänä sosiaalisena oppimisympäristönä, koska se tuo uusia ystäviä, opettaa vuorovaikutustaitoja, ryhmässä toimimista, tavoitteellisuutta, kurinalaisuutta, sekä yhteisten sääntöjen noudattamista.
On mukavaa olla myötäelämässä ja auttamassa nuoria sekä joukkueen että yksilöiden onnistumisissa, mutta myös tappion hetkinä muistuttamassa, että urheiluun kuten elämään kuuluvat myös ajoittaiset epäonnistumiset.
Tehtävien kautta olen nuorten lisäksi saanut ilon tutustua myös nuorten vanhempiin ja muihin seuratoimijoihin, sekä oman seuran ja myös muiden seurojen osalta.
Tsemppiä kaikille MPS joukkueille tulevan kevään ja kesän futiskarkeloihin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp