MPS-uutiset

Kuukauden vapaaehtoinen

Seura on valinnut toukokuun vapaaehtoiseksi Teemu Vuoren. Malmin palloseuran jalkapalloperheeseen olen liittynyt vuonna 2014, kun lapseni aloitti jalkapallon harrastamisen pojat-2007 joukkueessa.  Luonnollisesti tästä seurasi se, että toinenkin lapseni löysi sitten harrastuksen jalkapallon parissa tytöt 2010-joukkueessa.  Nyt toimin vapaaehtoisena apuvalmentajana ja rahastonhoitajana tyttöjen joukkueessa sekä apujojona poikien joukkueessa. 

Jalkapallon parissa vapaaehtoisena toimimisessa parasta on se, että saa olla mukana meidän omassa ”kyläjoukkueessa” joka antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden niihin hienoihin kokemuksiin, mitä laji ja joukkueena toimiminen tarjoaa.  Lisäksi kentällä ja sen laidalla tulee aina vastaan uusia ja vanhoja tuttuja, joiden kanssa voi jakaa kuulumisia.  Jalkapallo on kuulunut osaksi elämääni jo pikkupojasta lähtien. Ja tämä elämäntapa jatkuu nyt vapaaehtoisena toimijana omien lasteni joukkueissa. Ainakin nyt niin pitkään, kun se on omille lapsille ok.

Hyvää jalkapallokesää kaikille.  Toivottavasti myös uusia vapaaehtoisia löytyy kesän aikana kentälle ja sen laidoille.  Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Teemua tärkeästä työstä!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp