MPS-uutiset

Helmikuun vapaaehtoinen

Seura on valinnut helmikuun vapaaehtoiseksi Johanna Lähteenmäen. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Johannaa tärkeästä työstä!

Jojoilen T14-16-jengissä Aikun ja Sannan kanssa. Meillä on kolme ikäluokkaa, kaksi treeniryhmää, yli 50 pelaajaa sekä tietysti mainio meininki. Olen seurannut vanhemman lapsen kautta, kuinka mallikkaasti joukkueen asioita on hoidettu T12-13-porukassa, joten oli helppo hypätä mukaan, kun toinen lapsi aloitti harrastuksen. Jalkapallossa kiehtoo itse pelin lisäksi kaikki ympärille rakentuva: tiimityö, kaveritaidot ja terveelliset elämäntavat. Löysin itse lajin vasta aikuisena, kun muutin Helsinkiin. Huippua, että lapsille löytyy seura ihan kotikulmilta.

Parasta tässä hommassa ovat kaikki pienet ja isot tyypit, joihin tutustuu kentän reunalla. Lisäksi on ihan mahtavaa nähdä kuinka pelaajat kehittyvät ja joukkuehenki kasvaa. Päivätyöni on nykyisin väitöskirjatutkijana, mutta tässä hommassa pääsen muistelemaan konsultti- ja koulumaailmaa, sekin on hauskaa.

Iso kiitos seuran hienoille ja taitaville valmentajille, ja erityisesti tietysti meidän joukkueen @Essi:lle. Ja muiden joukkueen vanhemmille voin paljastaa, että olemme jo aloittaneet harjoittelun kevään Mamas&Papas-turnaukseen. Tosin taisimme hävitä pelin tyttöjä vastaan. 😅💛🖤

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp