MPS-uutiset

Maaliskuun vapaaehtoinen

Seura on valinnut maaliskuun vapaaehtoiseksi Jussi Kontturin. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Jussia tärkeästä työstä!

Olen toiminut 2008-syntyneiden poikien kilpajoukkueen apuvalmentajana, syksyllä 2021 PK-35:n kanssa aloitetusta YJ-toiminnasta alkaen. Siirryin siis poikien mukana PK:sta. Nyt toiminta jatkuu MPS:n nimen alla. Roolini on ollut jotain väliltä apuvalmentaja, apujojo, huoltaja, eli jonkinlainen yleismies. Tänä talvena valmensin poikia myös futsalin puolella 

Olen ollut osan näistä pojista valmennuksessa mukana siitä lähtien kun he olivat 5–6 -vuotiaita. Ensin HJK Malmissa, sitten PK:ssa ja nyt Mapsissa. Oman pojan perässä tässä on tietenkin menty. On ollut hienoa olla mukana seuraamassa miten pojat kasvavat ihmisenä ja jalkapalloilijana. Onhan se hienoa, jos saa edes yhden pojan innostettua pysymään harrastuksessa mukana. Toki tästä vapaaehtoistoiminnasta on tullut myös tavallaan harrastus itselle ja innokkaana fudismiehenä elän täysillä joukkueen mukana, niin menestyksen kuin tappion hetkellä. 

Mapsissa on hyvä pöhinä päällä ja panostuksia on tehty, ennen kaikkea valmennukseen ja olosuhteetkin ovat mielestäni hyvällä tasolla. Toivottavasti kehitys jatkuu ja saataisiin Wembleylle stadion, jossa alueen ihmiset kävisivät viettämässä lauantai-iltapäivää, oman seuran pelejä katsoen. Alueella on paljon fudisväkeä, jolle pitäisi löytää ”koti”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp