MPS-uutiset

Syyskuun vapaaehtoinen

Seura on valinnut syyskuun vapaaehtoiseksi Jukka Liimataisen. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Jukkaa tärkeästä työstä!

Olen 37-vuotias kahden lapsen Isä Suutarilasta. Urheilu on ollut monipuolisesti mukana koko elämäni ajan. Haluan tarjota mahdollisuuden myös omille lapsille monipuoliseen urheiluun, koska se on antanut itselleni paljon oppia elämään. Seuratoiminnassa olen ollut mukana reilun 12 vuotta, joista 2 vuotta nyt apuvalmentajana MPS:ssä. Poikani pelaa P15 joukkueessa.

Parasta lasten valmennuksessa on nähdä heidän  innokkuus, kehittyminen ihmisenä, pelaajana sekä joukkueena. Minulle tärkeää valmennuksessa on se, että katson jokaista lasta yksilönä ja autan heitä oman osaamisen sekä valmiuden mukaan eri osa-alueilla positiivisuuden kautta. Joukkueurheilu kantaa pitkälle elämässä kun se opettaa toimimaan ryhmässä erilaisten ihmisien kanssa.

Meillä on mahtava porukka P15 ikäluokassa. Iso kiitos kaikille vapaaehtoisille! Vapaaehtoisia ei ole koskaan liikaa, joten kannustan vanhempia rohkeasti mukaan. Tämä on hauskaa puuhaa ja yhdessä vielä hauskempaa. Seurana MPS tekee hienoa työtä lasten eteen. 

Tsemppiä syksyyn kaikille MPS:n joukkueille!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp