MPS-uutiset

Toukokuun vapaaehtoinen

Seura on valinnut toukokuun vapaaehtoiseksi Sini Pietilän. Palkinnoksi hän sai MPS-mukin, haluamme kiittää Siniä tärkeästä työstä!

Kiitos tästä kunniasta! Toimin tällä hetkellä MPS P11 poikien joukkueenjohtajana sekä valmentajana. Käyn myös valmentamassa yhtä tyttöjen MPS T9 joukkuetta peleissä. Molemmat lapseni pelaavat näissä joukkueissa, joten minulle on tärkeää olla mukana heidän harrastustoiminnassaan. Olen itse MPS:n kasvatti, joten ryhtyminen vapaaehtoiseksi MPS:ssä oli minulle helppoa ja luontaista.

Nautin todella paljon siitä, että saan nähdä pelaajia treeneissä sekä peleissä ja saan kasvattaa heitä. Voin jutella heidän kanssaan jalkapallosta ja katsoa vierestä, kun he kehittyvät sekä pelaajina että ihmisinä. Haluan, että pojat ja tytöt saavat samanlaisia elämyksiä mitä itse olen saanut jalkapalloa pelatessani. Jalkapallo on mahtava laji ja se kantaa pelaajia pitkälle elämässä. Jalkapallossa oppii toimimaan erilaisten ihmisten kanssa, noudattamaan sääntöjä ja siitä saa hyvää kuntoa, itseluottamusta sekä kokemusta mikä näkyy elämän muilla osa-alueilla. 

Suosittelen vanhempia ryhtymään vapaaehtoistyöhön seurassa. Toiminta antaa paljon, vaikka välillä töitä on paljon.  Meidän joukkueessamme on tällä hetkellä noin 75 poikaa ja tyttöjä taitaa olla melkein yhtä suuri joukko. Olen itse kiitollinen, että poikien joukkueen kanssa minua auttavat Mirva ja Salla (toiset joukkueenjohtajat), valmentajamme Muti, Valtteri, Timi ja Arttu, meidän fysiikkavalmentajamme Hanne sekä monet meidän pelaajien vanhemmat. Tyttöjen puolella kiitos kuuluu valmentaja Samille, ahkerille joukkueenjohtajille Markolle ja Ramille sekä Jutalle, Jannelle ja muille innokkaille vanhemmille. Yhdessä tätä on kiva tehdä. Yhdessä onnistumme!

Tsemppiä kaikille joukkueille kesän futispeleihin! Nähdään kentän laidalla. 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp