MPS-uutiset

MPS Junnupäättäjäisissä kultaa ja kunniaa

Sunnuntaina 22.10.2023 vietettiin 75 juhlavuotta viettäneen Malmin Palloseuran Junnupäättäjäisiä Mosan Wembleyllä ja Helsingin Medialukion tiloissa. Paikalla oli saapunut mennyttä kautta muistelemaan ja viettämään päättäjäisohjelman parissa yli 1200 pelaajan seurastamme lähes puolet.

Edellisen kauden pelaajien ja joukkueiden parhaimmistojen palkitsemisen ja kiitospuheiden lisöksi tilaisuuden kruunasi Suomen Palloliiton myöntämän kultaisen ansiomerkin luovuttaminen Jukka ”Raksu” Airaksiselle. Vähintään 20 vuotta suomalaisen jalkapalloilun hyväksi suoritetusta ansiokkaasta työstä ansaitun ansiomerkin kävi luovuttamassa Palloliiton aluepäällikkö Taneli Haara. Suurta kunnioitusta ja ylistystä sisältäneeseen Taneli Haaran puheeseen on jokaisen suomifutislaisen helppo yhtyä ja seuramme pelaajat ja muut paikalla olleet osoittivat sen useita minuutteja kestäneellä suosionosoituksilla.

Tapahtumassa palkitut kauden 2023 osalta
– Joukkueiden 67 tsempparipelaajaa
– Potentiaalinen pelaaja: Annika Tiainen
– Vuoden tyttöpelaaja: Janiyah McBride
– Vuoden poikapelaaja: Abdiasis Kaye
– Vuoden juniorijoukkue: Pojat 2015 ikäluokka
– Vuoden joukkue: B-pojat Kilpa
– Palloliiton kultainen ansiomerkki: Jukka Airaksinen

Seuramme kiittää kaikkia paikalla olleita ja seurassamme kaikissa tärkeissä eri rooleissa olevia henkilöitä sekä onnittelee palkinnon saaneita! Tästä on hyvä siirtyä kohti seuraavaa kautta ja tavoitella Yhdessä MPS uuteen maineeseen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp