MPS-uutiset

MPS-TALON HANKE ETENEE

MPS-taloa ja Wembleyn jatkokehittämistä koskeva hanke on edennyt viime kuukausien aikana siihen pisteeseen, että rakennusluvan hakeminen 350m2 suuruiselle pukukoppi- ja monitoimirakennukselle on aloitettu. Lupaprosessi vie oman aikansa, mutta odotuksissa on, että lupakäsittely saataisiin maaliin vuoden loppuun mennessä.

Kesän ja alkusyksyn aikana on kartoitettu vielä erilaisia vaihtoehtoja rakentamisen sekä tulevien tilojen toiminnallisuuden suhteen. Suunnitelmia on hiottu eteenpäin sillä ajatuksella, että rakentamisen aloittaminen olisi mahdollista lupaprosessin jälkeen kevään 2022 aikana. Rakentamiseen liittyvien suunnitelmien lisäksi hankkeen lopullista rahoitusmallia on viilattu ja viety eteenpäin erilaisten vaihtoehtojen kautta. Hankkeesta on pyritty saamaan myös yhteistyökumppaneiden näkökulmasta mahdollisimman kiinnostava, jotta rahoituspohjaan saataisiin kaivattua laajuutta.

Viimeisteltyjen suunnitelmien ja rahoituskampanjan osalta tiedotamme lisää tulevien viikkojen aikana. Fiilistelyä MPS-talosta voi tässä vaiheessa hakea liitteenä olevista päivitetyistä luonnoskuvista. Hankkeen taustoihin voi halutessaan tutustua lisää mm. aiemmin keväällä julkaistun Kierrepallon artikkelista sivuilta 38-39.     

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp