MPS-uutiset

MPS Vuosikokous 28.10.2021 – hallituspaikkoja tarjolla!

MPS:n syysvuosikokous järjestetään MPS toimistolla ja etäyhteyksillä torstaina 28.10.2021 klo 18. Sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi kokouksessa keskustellaan seuraa koskevista muista ajankohtaisista asioista.

Syysvuosikokouksessa valitaan perinteiseen tapaan myös seuraavan toimikauden hallitus. Kuten käytännössä aina, hallitustoimintaan kaivataan lisää tuoreita ajatuksia ja innokkaita tekijöitä tulevallekin vuodelle! Jos siis haluat päästä mukaan seuratoiminnan ytimeen ja kliseisesti suomifutiksen näköalapaikalle, niin hae rohkeasti mukaan.

Käytännössä hallituksen jäsenten tehtäviin kuuluu kuukausittaisten hallitusten kokousten lisäksi omien vahvuuksien, kiinnostusten kohteiden ja ajallisten resurssien mukaisesti seuratoimintaan osallistuminen. Tulevalle toimikaudelle hallituksen jäsenten toimialueita on tarkoitus jakaa keväällä vahvistettujen strategian painopisteiden mukaisesti siten, että hallituksen jäsenet osallistuvat vahvemmin tietyn painopistealueen strategian toteutumisen seurantaan.

Tulevalla kaudella hallitus seuraa entistä tarkemmin mittaristojen kautta jäsenistön tyytyväisyyttä, seuran vaikuttavuutta, osaamisen kehittymistä, pelaajien ja toimijoiden määrää & osallistumisen sitoutumista sekä seuran tunnettavuutta. Tarkoituksena on, että hallituksen jäsenenä sinun ei tarvitse pelätä, että olet mukana paistamassa makkaraa kenttätalkoissa (jos et itse halua 😉), vaan sinulla on aidosti mahdollisuus päästä seuraamaan ja kehittämään MPS:ää itseäsi kiinnostavien aiheiden kautta.

Jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä hallituksen puheenjohtaja Ville Arimaan, varapuheenjohtaja Jukka ”Raksu” Airaksiseen tai toiminnanjohtaja Vellu Rinteeseen. Kerromme mielellämme lisää toiminnasta! Yhteystiedot löytyy TÄÄLTÄ

Kokouskutsu julkaistaan myös paikallislehdessä tuttuun tapaan kokousta edeltävällä viikolla.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp