MPS-uutiset

MPS yhteistyösopimukseen Intersport Tammiston ja PUMA:n kanssa!

MPS on solminut uuden ja pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Intersport Tammiston ja PUMA:n kanssa. Seuran aiempi varustesopimus JAKO:n kanssa on päättynyt. Jatkossa seuramme käyttää pelivarusteina PUMA:n tuotteita.

Puman laadukas seuramallisto tulee saataville Intersport Tammiston Malmin Palloseuran suunnittelemaan verkkokauppaan. Lisäksi itse Intersport Tammiston myymälässä on oma osasto, josta MPS tuotteita voi myös ostaa. Oman kylän jengillemme on luvassa myös muita etuja Tammiston myymälässä mm. 10 % alennus muista tekstiileistä ja jalkineista. (HUOM! alennusta ei pysty yhdistää muihin alennuksiin eikä seuran logollisiin tuotteisiin).

Malmin Palloseuran toiminnanjohtaja Joni Ilvonen on erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyökumppanuuteen.
– Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta yhteistyösopimuksesta, joka mm. vapauttaa seuran työntekijöiden resursseja ja parantaa tuotteiden saatavuutta jäsenistöllemme.

Puma Finlandin Teamsales Manager Janne Pyykkö kommentoi tuoretta kumppanuutta.
– Hienoa, että MPS pääsee myös mukaan verkostoomme, koska Puma toimii niin maailmalla kuin Suomessakin useiden kärkiseurojen kanssa olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme tämän yhteistyön myös MPS kanssa.

Intersport Tammiston kauppias Mikko Koivukangas kertoo sopimuksen olevan merkittävä ja vahvistaa Intersport Tammistoa alueen seurakaupan markkinajohtajana. Samalla hän toivottaa MPS-yhteisön lämpimästi tervetulleeksi asioimaan myymälään.

Niin verkkokaupasta kuin myymälän seurakaupastakin vastaa Juha ”Junnu” Lempinen, joka huolehtii seuramme jäsenistön tarpeista ja toiveista. Maanantaina 12.12.2022 Lempinen on avannut Intersportin verkkokaupan ja se on valmis ottamaan vastaan tilauksiamme. Verkkokauppa ja ”Junnun” yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://seurakauppa.intersport.fi/seura/malmin-palloseura/

Vaikka seurana toivomme mahdollisimman yhtenäistä varustusta joukkueillamme. Pelaajillamme on mahdollista jatkaa siirtymäkauden ajan vuoden 2023 loppuun JAKO:n varusteiden käyttöä.

Haluamme kiittää vielä pitkäaikaisesta yhteistyöstä JAKOSPORTIA ja Juho Laurenia!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp