MPS-uutiset

MPS-talohankkeen tilannekatsaus

Mosan Wembleylle suunnitteilla olevan MPS-talon rakentamishankkeen tilanteessa ei ole vuoden vaihteen aikaan tapahtunut merkittävää etenemistä. Hankkeelle etsittiin seuran jäsenrekisterin kautta LVI-suunnittelijaa ja saimmekin useita kontakteja kyselyn kautta. Suunnittelijoilta on saatu tarjouksia ja odottelemme vielä viimeisiä vastauksia, jotta pääsemme LVI-puolen osalta etenemään. Rakennuslupahakemus on vireillä ja sen käsittely jatkuu konkreettisesti eteenpäin, kunhan saamme nimettyä hankkeen LVI-suunnittelijan.

Käytännössä hanke etenee tässä vaiheessa siten, että rakennuslupahakemuksen käsittelyn myötä laaditaan vielä lopulliset LVI-, rakenne- ja pohjarakennesuunnittelut, joiden jälkeen on mahdollista saada tarkemmat tarjoukset itse rakentamisen kustannuksista. Kun tarkempi kustannuspohja on selvillä, päästään toivottavasti etenemään myös rakentamisen osalta. Avoimia kysymyksiä on siis edelleen, eikä konkreettinen rakentamisen aloitus tai lopullinen maali ole vielä näkyvissä, mutta töitä tehdään koko ajan hankkeen eteen.

Ongelmat kentän lämmityksen kanssa ovat lisäksi aiheuttaneet harmaita hiuksia myös talohankkeen suhteen. Nähdäksemme lämmitysjärjestelmän toimivuus on saatava varmistettua ennen kuin lisäinvestointeja kenttäalueelle voidaan järkevästi tehdä. Tammikuun haastavat kelit toivat esiin pahoja ongelmia ja kertovat omaa karua kieltään siitä, miltä kenttä näyttää, jos lämmityskaapeleita ei saada toimimaan. Kentän haasteista löytyy lisätietoa erillisestä tiedotteesta.

Urheiluseurana meidän on pakko elää rajallisten resurssien kanssa ja tehdä päätökset isoista hankkeista siten, etteivät investoinnit aiheuta riskejä varsinaiselle ydintoiminnallemme. Välillä voi vaikuttaa ulospäin siltä, että mitään ei tapahdu, mutta tosiasiassa asioita kuitenkin työstetään eteenpäin koko ajan. Tiedotamme talohankkeen etenemisestä säännöllisesti kuukausitiedotteiden yhteydessä, jotta tämän kiinnostavan ja merkittävän hankkeen tilanne olisi jäsenistöllekin ajantasaisesti tiedossa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp