MPS-uutiset

Kimalais Cup tekee paluun!

Kimalais Cup on Malmin Palloseuran järjestämä Malmin ja Koillis-Helsingin lähialueen päiväkotien joka keväinen jalkapalloturnaus, jolle on kasvanut jo pitkät juuret malmilaisuuteen ja alueemme paikallisiin henkilöihin. Kimalais Cup järjestetään samoilla tutuilla kentillä kuin menneinäkin vuosina torstaina 21.4.2022 Tapulin urheilupuistossa.

Turnausta on pyöritetty jo yli 15 vuotta ja se on myös ajan saatossa tottakai muuttunut ja kasvanut. Ensimmäisten vuosien muutaman päiväkodin keskinäisistä peleistä on laajennuttu täysipäiväiseen tapahtumaan, jonka organisointi vaatii erittäin paljon suunnittelua, tekemistä ja tiimityötä taustalla. Ennen Korona-pandemian aiheuttamaa pakollista taukoa Kimalais Cupissa vuonna 2019 osallistujamäärä nousi huimasti yli tuhanteen päiväkoti-ikäiseen pelaajaan tai kannattajaan. Eli kentällä ja sen laidalla vauhtia ja tulee riittämään myös kevään 2022 turnauksessakin!

Kimalais Cupin kehittyessä ja kasvaessa siitä on myös muodostunut koko meidän Koillis-Helsingin yhteinen juttu. Moni nykyisistä ja entisistäkin pelaajistamme on varmasti aloittanut jalkapallo-uransa päiväkotiryhmänsä mukana viettäen aurinkoisen kevätpäivänsä meidän kanssa, mistä on siirrytty jalkapallosta innostuneena MPS:n Futiskouluun tai oman ikäluokan joukkueeseen.

Meille seurana Kimalais Cup on yksi vuoden kohokohtia ja omalta osaltaan käynnistää kesäkauden. Paikallisena oman kylän jenginä tällaisen hyvän tekeminen ja aikaansaaminen oman alueen ihmisille on korvaamaton tunne. Toivottavasti näemme turnauskentällä mahdollisimman monen Kiinnostavimman paikallisseuran Malmin Palloseuran uusimmista sukupolvista!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp