MPS-uutiset

Jesse Laajaranta on uusi urheilutoimenjohtajamme!

Malmin Palloseurassa lokakuun loppuun asti urheilutoimenjohtajana toimiva Joni Ilvonen luovuttaa ”viestikapulan” marraskuussa aloittavalle Jesse Laajarannalle, joka ottaa urheilutoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä vahvan otteeen.

Laajaranta on toiminut vajaa kymmenen vuotta PPJ:n nuorisopäällikkönä, jossa hän on vastannut mm. 15-20 vuotiaiden pelaajien toiminnasta ja toiminut viime vuodet B- ja A-poikien SM-sarjajoukkueiden sekä miesten 2. divisioonajoukkueen yhtenä valmentajana.

Jesseä voi tituleerata paluumuuttajaksi, koska vuonna 2010 hän aloitti valmentajauransa Malmin Palloseurassa. Vuosien aikana hän ehtinyt kouluttautua Palloliiton toiseksi korkeimmalle koulutustasolle eli Uefa A:lle. Tämän lisäksi Jesseltä löytyy Valmentajan ammattitutkinto ja Valmentajan erikoisammattitutkinto.

Laajarannan tehtävänä on toimia seurassamme B-poikien vastuuvalmentajana ja olla A-poikien valmentajana yhdessä Sipi Ulvaksen kanssa. Urheilutoiminnan johtamiseen kuuluu mm. olla osana seuran operatiivista johtoryhmää ja toimia lähiesihenkilönä neljälle valmennuspäälliköllemme.

Jessen avulla saamme lisää entisestään osaamista koota oman kylän jengimme (päätoimiset työntekijät, oto-valmentajat, toimihenkilöt, pelaajat ja vanhemmat) rakkaudesta lajiin kehitettämään YHDESSÄ MPS UUTEEN MAINEESEEN!

Tervetuloa Jesse takaisin! Onnea ja menestystä tehtävääsi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp