MPS-uutiset

Kevään kenttätalkoot 11.5 ja 12.5

Pelien pian alkaessa on hyvä hetki kokoontua talkoiden merkeissä kentille varmistamaan kaiken olevan kunnossa. Kenttätalkoot pidetään Mosan Wembleyllä tiistaina 11.5. ja Mosalla keskiviikkona 12.5. 

Meidän kaikkien silmille on yhteinen ilo nähdä kenttiemme olevan kaikin tavoin siistissä kunnossa. Siksi järjestämme kentillä kevättalkoot. Ohjelmassa kaiken roskan poistaminen kentältä ja sen ympäristöstä sekä loppujen kentästä poistuneiden kumirouheiden palauttaminen kenttä- tai lämmittelyalueille. Sopivan vaatetuksen lisäksi mukaan voi ottaa mahdollisuuksien mukaan roskanpoimuri, harjan, haravan tai lapion. Tarjolla on kahvia, mehua ja jotain pientä purtavaakin.

Talkoot pidetään Wembleyllä tiistaina 11.5. ja Mosalla keskiviikkona 12.5. Paikalle voi tulla itselleen sopivaksi ajaksi klo 16-20 välisenä aikana.

Haluamme kuitenkin korostaa ettei tarkoitus ole kokoontua isoksi ryhmäksi vaan kaikille löytyy hyvien turvavälien osalta omat tehtävät. Toimimme siis vastuullisesti koronaepidemian rajoituksia ja suosituksia noudattaen. Kaikille paikalle saapuville pitää olla käytössä oma kasvomaski.

Kaikki joukkueet pystyvät varmasti jollain panoksella osallistumaan yhteisten kotikenttiemme kunnossa pitämiseen.

Tarvittaessa lisätietoja ennakkoon voi kysyä Jukka ”Raksu” Airaksiselta p. 0400542693

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp