MPS-uutiset

MPS edustuksen ja Atletico Malmin kummijoukkueet valittu kaudelle 2023

Huhtikuu lähestyy. Sarjapelit lähestyvät. Kummijoukkueet ovat valittu MPS:n miesten 3.divisioonan joukkueille edustukselle ja Atleticolle.

Edustusjoukkueen kummijoukkueena toimii 2011-synteneiden kilpajoukkue. Vastaavasti Atletico Malmin kummijoukkueina toimivat yhteistyössä 2011-syntyneiden haastejoukkue ja 2010-syntyneiden kilpajoukkue. Edustuksen ja Atleticon kotiotteluissa kummijoukkueet vastaavat buffet-tarjoiluista ja joukkueiden pelaajat toimivat myös otteluissa pallopoikina. Kummijoukkueet varmistavat laadukkaan ja onnistuneen ottelutapahtuman. Lisäksi kummijoukkue-malli tuovat aikuisten ja junioreiden jalkapallotoimintaa seuran sisällä lähemmäs toisiaan. Malmin Palloseura tavoittelee entistäkin vahvempaa yhteisöllisyyttä ja tämä malli on yksi erinomainen työkalu siihen.

Edustus aloittaa kautensa kotiottelulla torstaina 20.4. kello 19.45 alkaen pelipaikkana Mosan Wembley. Atletico Malmi pelaa ensimmäisen kotiottelunsa niin ikään Mosan Wembleyllä Hertoa vastaan lauantaina 29.4. kello 16.00 alkaen.

Molempien joukkueiden tarkempaan sarjaohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)

Tervetuloa kiihkeisiin kolmosdivariotteluihin kahvin ja pullan kera!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kaikki uutiset