MPS-uutiset

Rekrytointiuutisia: Janne Hiuspää seuravalmentajaksi ja seuran mediavastaavaksi

Malmin Palloseura on vahvistanut organisaatiotaan rekrytoimalla Janne Hiuspään, jolla on valmentamisen lisäksi erityisosaamista tietoteknisellä puolella. Jalkapalloseurojen vaatimukset viestinnässä, data-puolella ja IT-osaamisessa ovat kasvaneet. Tähän Hiuspää tuo merkittävän ja tärkeän panoksen. Hiuspää on edellisellä kaudella valmentanut PPJ:n A-junioreita.

– Aloitin valmennusurani PPJ:ssä ja pyrin siellä aktiivisesti kehittämään omaa valmentamista. Aluksi olen valmentanut 5vs5-ikäluokkia, joista olen sittemmin siirtynyt 11vs11-ikäluokkiin, Hiuspää kuvailee menneitä valmennusvuosiaan.

Hiuspään valmennusvastuut kaudella 2024 ovat toimia MPS B2 päävalmentajana, MPS B1 valmentajana ja MPS B3 valmentajana. Lisäksi hänet nähdään A-junioreiden harjoituksissa. Hän odottaa tulevaa kautta mielenkiinnolla:

– Olen innostunut ja odottavainen työskentelystä Malmin Palloseurassa. Ympäristö on aiempaa erilainen ja seuran luomat toimintamallit kiinnostavat kovasti.

Malmin Palloseura nostaa viestinnässään uudelleen henkiin YouTube-kanavan MPS TV:n, jonka kautta jäsenet saavat kiinnostavaa tietoa seuran valmentajista, joukkueiden tunnelmista ja suunnitteilla on myös niin sanottuja minikoulutuksia urheilupuolelle.

– Hyvään viestintään kuuluvat monipuolisuus ja avoimuus. Käytännössä viestinnässä täytyy tavoittaa laajasti seuran jäseniä ja sidosryhmiä. Laadukkaalla viestinnällä kasvatetaan yhteisöllisyyttä ja jäsenillä on parempi tieto yli ikäluokkarajojen toistensa kuulumisista, Hiuspää pyörittelee viestinnän merkitystä.

MPS toivottaa Jannen lämpimästi tervetulleeksi uuteen ympäristöön!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp